Бившият футболист на ЦСКА Георги Денев сподели пред "Тема Спорт" очакванията си за представянето на отбора в Първа лига и 1/2-финалите срещу Левски в турнира за Купата на България.

"Очаквам да продължат да се случват положителни неща в ЦСКА. Отборът направи много добра подготовка в Испания, изигра сериозни контроли, в които се изправи срещу силни съперници. Футболистите навлизат във форма и не случайно се гласят да станат шампиони и да спечелят Купата на България"."Все още не мога да дам някаква оценка на новите попълнения само от изиграните проверки, но се забелязва, че са качествени футболисти. В мачовете за първенство ще покажат на какво са способни. Добрият футболист се забелязва, когато играе в голям отбор. Холандецът Роланд Алберг ми направи силно впечатление. Показа, че има качества", заяви Денев.

"Виждам много големи шансове за титлата. Стига вече Лудогорец са печелили. Кой ги познава тях? ЦСКА през цялата си история е призван да бъде първи и да записва незабравими мачове в Европа. По същия начин трябва да се погледне и към мачовете с Левски за Купата. Когато бях футболист, винаги съм влизал с хъс в тези двубои. Много от сблъсъците ми с тях сме побеждавали и често съм им вкарвал голове. Ще бъда щастлив, ако ЦСКА ги отстрани. В момента отборът е в много по-добро състояние от този на Левски. На "Герена" са силни само на приказки", добави още той.