Въпреки привидното спокойствие на „Армията" след издънката срещу Черно море, в съблекалнята съвсем не е било толкова безоблачно.

Самите играчи трудно са преглътнали спънката с варненци, но загубата на точки е била приета много зле от ръководството на клуба. Шефовете на "червените" са поставили ултиматум на отбора, че вече няма право да губи точка до края на първата фаза от първенството, пише "Меридиан мач".

Това означава, че ЦСКА задължително трябва да победи Левски в столичното дерби, с което се закрива първата част на шампионата на 18 март. В противен случай на футболистите на отбора ще бъдат наложени финансови санкции. Ултиматумът стресна играчите, които подходиха много лежерно към мача с Черно море.
 
Отборът на Стамен Белчев обаче трябва да спечели и останалите си три мача. Още във вторник ЦСКА гостува на Дунав в Русе. След това „червените" приемат Етър на „Българска армия", а последният им мач от серията е с Пирин в Благоевград. Тимът на Белчев допусна грешка с „орлетата” дори на „Армията", но ще разчита на това Пирин да играе много по-отворено на своя стадион „Христо Ботев".