Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че готви голяма изненада в състава за утрешния сблъсък с Левски. Вечното дерби започва от 13.00 часа на националния стадион "Васил Левски" и "червените" се нуждаят от задължителна победа, за да не позволят на Лудогорец да дръпне на върха.

"В групата са тези, които са най-подготвени и тези, които са най-дисциплинирани. Ще отпаднат хора, които някой не е очаквал, но това е за момента", заяви Белчев пред официалния сайт на ЦСКА, след което продължи:

"Настроението е добро, очакваме с нетърпение мача с Левски. Искам да сме дисциплиниран отбор и да победим. Ако всичко е наред, след края на мача ще празнуваме. Когато има мач между Левски и ЦСКА, няма значение временното класиране и разликата в точките. Очакваме добра игра и да зарадваме феновете, които ще ни подкрепят", добави Белчев.

Относно Левски той заяви, че очаква "сините" да действат агресивно. "Надявам се и ние да играем така, с трайно владение на топката, търпеливо. Да търсим слабите места и оттам да си реализираме положенията. Не трябва да се водим от емоциите", каза още спецът.