Още по темата

 

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отправи тежки обвинение към Лудогорец и защити Левски.

Още по темата

 


Бизнесменът е на мнение, че от Разград "капарират титлите" си и всички се борят за 2-то място. Той говори пред медиите за първи път от много време, като това стана след представянето на книгата на легендата Аспарух Никодимов.

"Отборът ни е прекрасен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в онзи град. Поздравяваме ги. Ще им пратим един скромен подарък - една шлифовалка да се понарешат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз, защото много хора са действали по този начин. Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, те ще се борят за втората позиция. Другата е капарирана".

"Не мисля, че победа на 5-и май би променила нищо, защото има много подизпълнители, много нещо.Никога не съм искал да бъда в Изпълкома повече от преди две години. Има там един Караманджуков ли, какъв е? Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него попитайте, аз с такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този, ще ги разнася чувалите с парите.Какво общо имаме ние с Европа? Европа почва там, където свършва шкембе чорбата и семките. Тука има шкембе чорба и семки, нали?!".

"Не знам къде ще отиде Купата, ще си поиграйкаме с Левски, пък ще видим. Искам да поздравя всички гости на г-н Никодимов. Да им пожелая здраве. Виждам, че залата е пълна с "армейци". Има и левскари. Пожелавам ти, бате Паро още 100 години да пишеш. Най-вече да си здрав. Бяхте художници на терена и ти, и Пената, сега сте писатели. Живот", каза Ганчев.