Треньорът на Левски Делио Роси коментира равенството с ЦСКА (2:2), до което "сините" стигнаха в мача, след като губеха на полувремето с 0:2 . Той заяви, че тимът от Подуяне е един "странен, но жив отбор".

"Ние започнахме с 4-ма нападатели и остахиме средата на терена с малко хора. Така отсъпихме средата и така се стигна до двата гола. През втората част поправихме това и върнахме двете попадения.

Прохазка ни помогна да оплътним средата на терена. Това даде резултат и се видя. Спечелихме средата на терена, което бе много важно. Причината за смените днес не бяха лоши изяви на някои играчи.

Това беше тактическо решение. Реагирах остро в някои случаи, защото не бях съгласен с рефера, но знам колко е трудно да си съдия, още повече в такъв мач. Мачът обаче свърши и нищо няма значение вече.

Не бяхме добре подредени, с първата атака ни вкараха гол. Ние сме един странен отбор, но сме и жив отбор, мисля, че го показахме. Преди мача за Купата имаме един друг мач, а след него чак ще мислим за реванша с ЦСКА", каза Роси.