Нападателят Жеан Бланко се завръща в групата на ЦСКА за гостуването на Берое утре, съобщи старши треньорът на "червените" Стамен Белчев. Извън състава остава Кирил Десподов, който лекува контузия.

"Проблемите в отбора продължават. Георги Китанов, Укра и Кирил Десподов лекуват контузии, а Стойчо Атанасов и Жеферсон Телес пропускат двубоя заради наказания. В групата се завръща нападателят Жан Бланко, който от вчера тренира заедно със съотборниците си, а с нас за Стара Загора ще пътуват и трима юноши", заяви Белчев пред клубния сайт CSKA.BG.

Мачът в Стара Загора е утре (21 април) от 20:00 часа.

"Настроението в отбора е добро и всички чакат мача с Берое с нетърпение. В Берое се наблюдава сериозно израстване през пролетния полусезон и класирането го доказва, но въпреки това отиваме за победа", коментира треньорът.

Той добави, че е възможно част от футболистите да получат почивка, за да се запазят за предстоящия реванш от полуфиналите за Купата на България в сряда (25 април).

Групата за мача: Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Станислав Манолев, Александър Барт, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров, Валентин Антов, Александър Георгиев, Рубен Пинто, Емануил Личев, Раул Лое, Тиаго Родригес, Роланд Алберг, Иван Митрев, Енрике Рафаел, Едвин Джеси, Жан Бланко, Фернандо Каранга.