Сръбският специалист Владан Милоевич е един от водещите варианти на ръководството на ЦСКА за нов старши треньор на отбора.

48-годишният Милоевич изведе Цървена звезда до титлата в Сърбия още в първия си сезон на кормилото на клуба, а под негово ръководство "червено-белите" се представиха силно и в Лига Европа, като преминаха груповата фаза на надпреварата и достигнаха до 1/16-финалите, където отпаднаха от руския ЦСКА Москва след минимална загуба с 0:1 като гост и 0:0 като домакин. 

Милоевич има договор с белградския гранд до 30 юни. Евентуалните преговори с него няма да бъдат леки, защото от управата на Цървена звезда също искат да задържат наставника. 

Специалистът има сериозни успехи в последно време, като през 2015 година печели купата на Сърбия със скромния Чукарички след победа с 1:0 на финала над Партизан.

През следващия сезон той поема кипърския Омония, с който също достига до финала на турнира за националната купа, а през кампания 2016/2017 под негово ръководство Паниониос завършва на пето място в класирането в гръцкия шампионат и печели квота за Лига Европа.

Христо Янев води отбора на ЦСКА от вчера на мястото на Стамен Белчев, който беше освободен заради незадоволителни резултати. Янев ще бъде на кормилото на тима в оставащите три мача до края на сезона.