Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отрече да е водил преговори с македонския треньор Чедомир Яневски за вакантния пост на "Българска армия".

Името на спеца е свързвано с "червените" от няколко дни, а по-рано днес се появиха информации, че между страните е имало двучасови преговори. "И това е лъжа", лаконичен беше Ганчев пред колегите от Топспорт.

Преди това той отрече информациите, че голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга е бил продаден. "Кой твърди това? Продали сме Каранга, а ние не знаем", заяви бизнесменът.

Интерес към бразилския стрелец не липсва, но тежката му контузия може да го остави в Борисовата градина. От Валядолид вече разкриха, че са опипали почвата около Каранга, но цената му била твърде висока.

"С оглед информацията, че е желан и от Олимпик Марсилия, смятам, че е невъзможно да го привлече", заяви директор в испанския клуб, с което директно потвърди, че и френския гранд иска звездата на ЦСКА.

Припомняме, че временно начело на "армейците" е Христо Янев. Очаква се след домакинството на Берое в събота ЦСКА да обяви новия треньор, като сред спряганите имена е и това на Любо Пенев.