Един от най-успешните млади сръбски треньори в момента - Ненад Лалатович, е фаворит да поеме вакантния треньорски пост на ЦСКA. Роденият през 1977-а година в Нови Сад бивш защитник е бил на преговори с ръководството на червения клуб в четвъртък. Няколко дни по-рано той е подал оставка като наставник на Чукарички, който приключи на 6-о място в първенството.

Лалатович е бил треньор на Войводина (Нови Сад), Цървена звезда, на младежките национали на Сърбия, както и на още няколко местни клуба. В страната е сочен за един от най-перспективните специалисти, но пък е известен и с лютия си нрав. Често влиза в конфликти по време на мачовете, а на една от пресконференциите дори нападна наставника на съперника.

Лалатович е четвъртото име, което се върти в медиите за треньор на вицешампиона след това на македонеца Чедомир Яневски, Владан Милоевич и на Любослав Пенев. Според сръбските медии обаче, Лалатович има опция и за Казахстан, където треньорските смени идват често, а сръбските специалисти са на почит.