Новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе представен пред медиите. Роденият в Белград 35-годишен специалист обеща да научи български език до януари и се надява да помогне на ЦСКА идното лято да детронира Лудогорец като шампион на страната. 

"Горд и щастлив съм да бъда треньор на ЦСКА. Голям клуб, познат в целия свят, от който са излезли страхотни легенди. Наясно съм със ситуацията в клуба, нещата се развиха много бързо, тук съм отскоро, няма много време, но се надявам да направим боеспособен отбор за новия сезон", коментира Ел Маестро.

"Стилът ми на играе е да побеждаваме. Ще опитаме да спечелим колкото се може повече победи. Във футбола имат значение резултатите. Имах няколко срещи със собственика Гриша Ганчев и сина му Дани. Впечатленията ми са, че г-н Ганчев е мечтател, аз съм същият като него и мисля, че си пасваме".

"В Интернет пише доста неща за мен. Бил съм старши треньор само една година досега. Но съм работил в доста клубове като помощник. Голям клуб като ЦСКА е предизвикателство за мен. Със сигурност е риск и за мен, и за клуба, но ще видим как ще се развият нещата".

"Като за начало ще опитам да науча български. Мисля, че няма да е проблем, до януари си поставям за цел да науча български. С играчите ще се разбираме на английски, испански, но в Словакия беше същата ситуация."

Всички искаме едно - да спечелим титлата. Лудогорец е седем пъти поред шампион и това няма как да е случайно. Ще бъде трудно, но ще се борим. Имам само 32 мача като старши треньор, някои треньори имат повече години треньорска кариера, отколкото аз мачове, но съм уверен, че мога да свърша добра работа", каза още Нестор Ел Маестро на пресконференцията.