Първият играч, който е привикан на разговор от новия наставник на ЦСКА Нелсон Ел Маестро, е бил опитният защитник Николай Бодуров. Двамата си говорили около половин час. По принцип Бодуров очаква някаква оферта от турски тим и може да напусне „червените", но това е малко вероятно.

Ел Маестро, който е сърбин с английски паспорт, е подписал 2-годишен договор с ЦСКА. Сърбинът направи впечатление на много уравновесен и здраво стъпил на земята човек при първата си среща с медиите. И не пропусна да покаже и ноктите си. Когато бе попитан за съмненията около титлата на Спартак (Търнава), той заяви: 

„За съжаление, сериозните журналисти изчезнаха с идването на интернет. Моля ви не правете само копи и гугъл транслейт. Проверете, че президентът на Слован (Братислава) е най-големият медиен магнат в Словакия. И когато отборът не може да стане шампион и е на огромна разлика от първия, трябва да обясняваш".

"Това е все едно Верея да стане първи в България. Тогава какво ще обясняват от ЦСКА и Лудогорец? Обвиненията идват от треньора на Ружомберок, добро момче, но са го уволнили от всеки клуб, който е водил. И то за мач, който завърши 0:0, 5 кръга преди края, когато преднината ни беше 13 точки”.