Нова мода се възцари на „Армията" по отношение на селекцията. „Меридиан мач" научи, че шефът в клуба Стойчо Стоилов, който принципно е натоварен с тази дейност, е тотално зачеркнат от процеса през това лято.
 
Причина за това е мнението на боса Гриша Ганчев, че Стойчо Стоилов се е провалил тотално с избора на нови попълнения през последния сезон. Той беше в основата на привличането на цели 10 нови футболисти през последната година, а по-голямата част от тях вече са освободени.
 
От „Армията" разкриха, че самият Гриша Ганчев се е заел с издирването на нови попълнения и преговорите за тях. Очаква се ЦСКА да вземе поне още четирима нови. Двама от тях ще бъдат халфове, друг - нападател, а последният ще е защитник.
 
Именно бранителят е най-близо до подпис с клуба. Най-вероятно това ще бъде десният бек Борис Секулич, който през последния сезон игра за Слован Братислава.
 
Универсалният защитник, който е роден в Сърбия, но има и словашки паспорт, се е разбрал с досегашния си клуб да напусне по-рано. Договорът му е до 30 юни, но в петък директор на словашкия клуб обяви, че той няма да остане.
 
ЦСКА вече подписа с трима нови - Жанио Бикел, Стивън Перейра и Данте Стигаща.