Ръководството на ЦСКА пусна в продажба абонаментните карти за домакинските мачове на стадион Българска армия за сезон 2018/19.

Заявки ще се приемат до 20 юли в офиса на администрацията на "Армията" всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа.

Цените на картите са както следва:

- Сектор А - 290 лева
- Сектор В - 180 лева
- Сектор Г - 90 лева
- ВИП ложа - 2000 лева

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на "Армията" и Националния стадион в Първа лига и турнира за Купата на България.

Картодържателите ще имат предимство при закупуването на билети за двубоите от евротурнирите. Те ще имат право да заявят и закупят билет за същото място на стадиона, което заемат и с абонаментната си карта, до 3 дни преди всеки мач. Картата дава и допълнително предимство на притежателя си - 10% отстъпка от цената на билета за мачовете в евротурнирите.

Притежателите на абонаментни карти ще могат да се възползват и от 10% отстъпка от артикулите в онлайн магазина в CSKA.BG и във фен магазина на "Армията".

От новия сезон ще се предлагат и специални семейни абонаментни карти за сектор "В". При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта, фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор "В" ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта. Деца между 14 и 18 години ще могат да си закупят карта за сектор "В" на стойност 100 лева, а ако тя е част от семеен пакет, тя ще трябва да заплатят съответно 75 лева или 50 лева.