Холандският рефер Пол ван Бьокел ще се срещне с ЦСКА отново след 7-годишна пауза. Той бе назначен от УЕФА да ръководи реванша срещу „Флайераларм Адмира“ от Лига Европа, който е в четвъртък от 20:00 часа.

Помощници ще му бъдат Дейви Гусенс и Бас ван Донген. Четвърти рефер е Йорен Маншот, а съдийски наблюдател е Зоран Петрович от Сърбия. Ван Бьокел свири реванша от Лига Европа на ЦСКА срещу „Стяуа“ през август 2011 година.

Тогава на стадион „Българска армия“ мачът завърши 1:1, като Мишел Платини изравни малко преди края. „Червените“ бяха загубили с 0:2 първия двубой в Букурещ и отпаднаха от евротурнира.

Ван Бьокел е ръководил още един мач на български отбор. Това е гостуването на „Лудогорец“ на „Младост“ (Подгорица) в квалификациите на Шампионската лига, като разградчани записаха убедителна победа като гост с 3:0.

Точно с толкова води и ЦСКА преди реванша в Австрия. „Червените“ летят днес, като в групата отново попадат легендите Димитър Пенев, Димитър Якимов и Петър Жеков, които бяха гости на Гриша Ганчев и в Рига.

Освен наказанията на Бодуров и Малинов проблеми пред Нестор Ел Маестро няма, като двамата също ще пътуват с отбора. По принцип има минимален шанс да бъде намалено наказанието на Бодуров на 1 мач и той да вземе участие в реванша. 

В момента единствено изтече санкцията на Тиаго Родригес от двубоя с Рига. Бодуров, Малинов и администраторът Димитър Вутов отнесоха 3 мача, а кондиционният треньор Томас Нойберт - за 2.