До края на тази седмица трябва ще стане окончателно ясна съдбата на емблемата на фалиралия ЦСКА.

Фенската фирма „Ред Енимълс“, която спечели търга с оферта от 8 милиона лева трябва да ги плати до 11 ноември (четвъртък). Тогава изтича едноседмичният срок, който започна да тече от момента, в който Върховният касационен съд определи молбата на Атанас Борносузов по разпределението на парите като „недопустима“ и решението бе окончателно и не подлежи на обжалване.

Според закона няма нужда от уведомление към заинтересованите страни, а по неофициална информация синдик Дора Милева все пак е информирала фирма „Ред Енимълс“ и ЦСКА за течащия срок още в петък< пише "Меридиан мач"

 Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев лично е започнал операция по плащането на 8-те милиона, които трябва да бъдат преведени утре или най-късно в други ден. „Червените“ привърженици обаче са обезпокоени, тъй като до момента няма никаква официална информация от клуба или фенските организации, че се подготвя плащането в срок.

Известно е, че ако „Ред Енимълс“ не се вмести в срока, синдик Дора Милева трябва да се обърне по закон към втория в търга - представителите на ЦСКА 1948, които предложиха около 3 милиона лева за трите емблеми на фалиралия клуб.