Пореден кандидат се появи за подписа на звездата на ЦСКА Кирил Десподов. Според медиите в Турция, той е в трансферните планове на местния Бурсаспор, който стяга сериозна зимна селекция.

Но до сделка с тима от южната ни съседка може и да не се стигне, защото от българския клуб са заковали умопомрачителна цена за него. Според информациите от Турция, "червените" не смятат да приемат по-малко от 4 млн. евро за подписа му.

Бурсаспор по принцип не се притеснява да плаща огромни суми за играчи, но клубът е притиснат от дълговете си, които надхвърлят половин милиард евро и затова се опитва да отмъкне по-евтино качествени играчи.

Иначе изявите на Десподов са били наблюдавани лично от отговорника по спортната част в клуба Мустафа Ер. Българинът е бил харесан и от наставника Пол льо Гуен, но всичко зависи от цената на играча.

Днес се появи информация, че националът е бил харесан и от Стойчо Младенов, който го иска в казахстанския Кайсар. Засега официалните информации свързват Десподов с тимове от Източна Европа, докато "червените" вероятно ще искат да го пласират на Запад.