Голмайстор №1 в историята на ЦСКА – Петър Жеков, заяви, че Станислав Манолев е играл за "червените" по време на 1/4-финалния сблъсък с Лудогорец от Купата на България.

"Армейците" се класираха напред след победа с 1:0 в Разград, а ветеранът беше буквално развинтен след почивката. Той можеше да бъде изгонен от игра за втори жълт картон за твърди нарушения, но съдийската бригада го помилва.

"Тия от Разград само ритат, направо ни пребиха. А Манолев още играеше с фланелката на ЦСКА. Говорихме си, че трябва да го заведем при Христо Запрянов - Доцента. Защото нашите му счупиха кръста от финтове, трябва да го оправяме. Любо Пенев трябва по-смело да скача на съдиите, от какво го е страх!? Да си казва директно нещата както Илиан Илиев от Черно море. Моци всеки мач е за червен картон, той е като братя Миневи", каза легендарният голаджия пред "България Днес".

Припомняме, че след назначаването на Любо Пенев за треньор на ЦСКА, Манолев напусна "Българска армия". Той имаше оферти от Левски и Лудогорец, но избра да облече "зеления" екип