Още по темата

 

Треньорът на Черно море Илиан Илиев не скри радостта си след знаменитата победа на "моряците" с 3:1. Специалистът се похвали, че всичко, което искал от отбора си се е получило и напомни, че варненци на два пъти са победили Лудогорец и са задържали първенството интересно, докато ЦСКА не го е сторил нито веднъж.

"Добре е да победим особено навън и противник като ЦСКА. Труден мач беше, ние си го направихме такъв накрая. Знаехме какво ще стане при 2:3. Имахме идея как да ги победим. Не можахме да затворим с още един гол мача и стана техният гол.

Направихме, каквото искаме в дефанзивен план. Справиха се играчите ми – емоции няма. Последните десетина минути бяха много нервни. Никой не е безгрешен. Като цяло сме щастливи, тъй като стартирахме с две победи, а също така отдавна не сме били на "Армията", добре е.

Тактическа дисциплина имаше. Държахме топката, но и лесно я предавахме. Радваме се на победата и вече мислим за другия мач. ЦСКА и Левски са водещите отбори при нас през годините.

Дано не накажат феновете на ЦСКА. Ако си мислят, че ние сме виновни за титлата през миналия сезон – жалко за тях. Ние бихме Лудогорец на два пъти и държахме първенството докрай интересно. Нормалните хора трябва да зададат въпроса защо ЦСКА не би Лудогорец цяло първенство, а ние два пъти”, каза Илиев.