Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори пред "Тема спорт" за двубоя с Лудогорец и ситуацията около Николай Бодуров.
 
"Вече натрупахме доста спомени от мачовете с този съперник. Получават се интересни двубои и сега едва ли ще е по-различно.
 
Дано ЦСКА направи силна среща и да победи. Ще бъде сериозна битка. Но този мач, на толкова ранен етап от сезона, е за опипване на почвата. Да видят отборите докъде са стигнали, да си премерят силите.
 
Още е много рано за някакви генерални изводи. Лудогорец има предимството, че съперникът му в Европа е доста по-лек, пък и си реши предсрочно двойката още в първия мач. ЦСКА обаче трябва да мисли и за реванша в Украйна. За представянето на отбора в първите двубои не искам да говоря. Нека не правим оценки", каза Пенев.
 
По отношение на ситуацията с Бодуров той коментира: 
 
"За Бодуров има кой да говори. Има много по-големи началници от мен. Топката е при Бодуров и треньорите. Ако играчът е направил нещо грешно - има си ясен правилник и се налага съответната санкция.
 
Но няма смисъл да гадаем какво е станало. Най-добре е да излязат и двете страни - Бодуров и треньорът, и да внесат яснота. Няма полза да се създават спекулации. Пък и знаете как е в България - новините са малко като приказките. Всеки си ги доукрасява и накрая не знаеш каква е истината", допълни Пенев.