Купуването на нов автобус за първия отбор не било приоритет пред ЦСКА, обяснил главният мениджър на клуба от Борисовата градина Стойчо Стоилов на среща с феновете, проведена в ресторанта на “Българска армия” преди мача с Витоша Бистрица през уикенда.

Една от причините за това било плащането на 8-те милиона лева за емблемата, казал Стоилов, цитиран от “Тема Спорт”. На въпрос защо няма лекар на отбора, Стоилов отговорил, че в ЦСКА не се нуждаят от такъв, тъй като имало сключен договор със столична клиника.

Стоилов хвърлил яснота за отсъствието на Николай Бодуров от състава. По думите му защитникът всеки ден пътувал до Благоевград, въпреки предоставения му от клуба апартамент в София.

Освен това той съветвал упорито напусналия треньор Люпко Петрович кой къде и как да играе в отбрана. Сърбинът се оплакал на ръководството. Относно емблемата, Стоилов разкрил, че клубът ще съди втородивизионния ЦСКА 1948 за ползването на сходна.

Главният мениджър уверил привържениците, че е гледал лично поне по три пъти всеки футболист, преди да бъде привлечен и призна, че е довел всички нови летни попълнения. Той посочил, че ЦСКА се опитва да пробие на английския пазар с цел да реализира изходящи трансфери. Липсата на трофеи пък обяснил с това, че титлата била капарирана.

За финал той призовал феновете да подкрепят отбора. Срещу Витоша съветът му беше послушан от рекордно малко публика, като около 500 зрители бяха на “Българска армия”.