Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев проследи контролата с Кариана в Панча­рево онзи ден от трибуните. "Тема Спорт" го потърси за ко­ментар на видяното. Червените обърнаха втородивизион-ния тим с 2 гола на Тиаго от ди­станция и един на Coy от дуз­па.

"Контролна среща, която не ти дава и половин точка в първенството. Няма какво толко­ва да говорим или анализираме, пък и не е моя работа да правя коментари за играта. Важно­то е да поправим грешките в официалните мачове. На мен играта ще ми хареса, когато станем шампиони", каза Пенев.

"Хубавото е, че сега на хори­зонта излезе един голям слън­чев лъч с решението за стадио­на. Това е дело и успех на соб­ствениците Ганчев и Инджов. От няколко години насам се го­вори по този въпрос и вижда­те, че каквото е казано, излезе истина. Благодарение на Бойко Борисов и на спортния мини­стър плановете на клуба са на път да бъдат осъществени. Дано да се получи всичко. Има­ше немалко неуредици около нашите бази, особено в послед­ните 20 години. В ЦСКА не бива да е така. Нужно е да се напра­ви рестарт на стадиона. А и Панчарево не бива да се забра­вя - да може и там да ходим да закусваме, да обядваме... Има още какво да се направи. Ръко­водството е на прав път", до­пълни Пената.