Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че очаква нови попълнения до няколко дни. Спецът говори след гръмката победа с 4:0 над казахстанския Капсий в контрола.

"Поздравявам феновете на ЦСКА. Доволен съм и от играта и резултата, но той няма как да ме заблуди. Нито аз съм такъв треньор, нито моите футболисти са такива. Те знаят какво да правят. Това е първа контрола и въпреки тежките тренировки показахме добри неща. Имахме добри условия за подготовка в Турция. Можехме да работим по всички компоненти – физически и тактически", каза Крушчич.

Той коментира и бъдещето на Божидар Чорбаджийски и Едвин Джеси, които се завърнаха след наеми и днес започнаха титуляри. "Те са част от отбора. Всички футболисти получиха еднакво време за игра. Разделихме отбора на две и те играха в две полувремена. Всичко зависи от играчите. Бикел работи много добре, няма никакви проблеми. Водят се преговори с двама играчи за входящи трансфери. Надявам се поне един от тях да дойде и трансферът е близо, но го пазим в тайна", допълни още наставникът на "червените".

Относно трансферната сага с Али Соу, Крушчич заяви: "Няма какво да кажа по въпроса. Той е тук и е част от отбора. Жеферсон би трябвало вече да е пристигнал в София. Важно е да направя добре подготовката, защото моите футболисти ще знаят какво ще изисквам от тях на терена. Това ще улесни нещата. Те знаят какво да правят на терена и имаме спокойствието да работим", завърши Крушчич.