В последната седмица излизат сериозни скандали как БФС си избира доставчиците на екипировка. Един от доводите, които БФС изтъква е, че са изпратили покана към големите фирми за доставка, но те не са откликнали. Разбира се, SPORT DEPOT не е получавал такава покана. SPORT DEPOT е най-голямата българска фирма за продажба на спортни стоки и екипировка за отбори.

Много е странно, ако най-голямата фирма с най-разнообразните марки не е получила подобна покана, до кой е била изпратена? SPORT DEPOT е изключителен представител за България на adidas team sport асортимента. Представляваме ексклузивно за България и други Team марки - Errea, Lotto и Mitre. Работим също така с Team екипировка Nike, Reebok, Under Armour, и Champion.

Обличаме водещите футболни, волейболни клубове. Обличаме националните отбори по Волейбол мъже и жени. Спонсорираме спортове футбол и волейбол,  лека атлетика, аматьорски мини футбол, редица детски академии, спортни турнири, индивидуални изявени спортисти.

Няколко думи защото е важно спортисти да ползват качествена екипировка и особено децата:

Професионалната Team екипировка е много важна за спортистите. Хубавите обувки щадят ставите, хубавите екипи правят възможно да диша тялото. Отделно естетческото възприятие е важно за възпитанието на младите хора. Готови сме да помогнем на всеки клуб и федерация стига да ни потърсят.

Следейки ситуацията с БФС, SPORT DEPOT може  да потвърди още веднъж, че не сме имали запитвания от тях. В качеството си най-голямата верига в България може да предложим несравнимо добри условия на качествена екипировка и топки.

С една дума протягаме ръка не само към БФС а и към всяка спортна организация и клуб, които могат да разчитат на професионализма, качествената екипировка и несравнимо добрите условия, които можем да предложим.