Мениджърът на Антъни Джошуа Еди Хърн заяви, че няма как мачът на британеца с Кубрат Пулев да се проведе при закрити врата. Агентът коментира най-актуалната тема в света за "коронавируса", като сподели, че публиката е изключително важна, както за представянето на боксьорите, така и за телевизионното излъчване и финансовите постъпления на състезателите.

Хърн обаче е категоричен, че за момента всичко е в ръцете на английското правителство, което работи в интерес на гражданите.

"Имаме доста натоварен график и се надяваме, че ще можем да го следваме. За мен боксът е уникален по много начини, особено от гледна точна на ролята, която играят феновете. Те са много важни за представянето на всеки състезател и неговата кариера. Не виждам как можем да проведем мач пред закрити врата. Можете ли да си представите как Антъни Джошуа илиза на ринга срещу Кубрат Пулев пред само мен и вас?" 

"Това просто няма как да стане. Публиката е важна част от спорта, както и това боксът да бъде телевизионен продукт. Много е трудно да има мач пред празни трибуни. В момента ръцете на всички са вързани от правителството и решенията, които взимат. Те, разбира се, са в най-добър интерес на страната и населението. Каквото има да стане, ще стане. В момента работим по план и се надявам всичко да е наред", обясни Хърн. 

По програма мачът между Джошуа и Кубрат Пулев за световната титла на IBF в тежка категория трябва да се състои на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон.