IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Черно море Posoka Boec
За да проследиш прогнозите, ВЛЕЗ или се РЕГИСТРИРАЙ

Правила на играта1. Прогнози могат да дават само регистрираните посетители на уебсайта Gol.bg. Ако вече имате регистрация в сайта, може да участвате в играта с потребителския си профил. В случай, че все още не сте регистриран потребител е необходимо да си направите регистрация тук.

2. За да направите своята прогноза, е необходимо да се идентифицирате (логнете) с профила си в Gol.bg и да отидете на страницата на играта - https://www.gol.bg/euro2020/game/nachalo

3. За всеки мач може да давате прогноза с точен резултат. При познат знак (1, х, 2 – едно, хикс, две) печелите 3 точки. При познат точен резултат печелите 7 точки. Прогнози могат да се правят и редактират до започването на конкретния мач. След това прогнозите се затварят.

4. За краен резултат на мача се взима този от редовното време.

5. Вие можете да давате прогнози за всички мачове от Европейското първенство, както и да променяте неограничен брой пъти всяка от тях до започване на конкретния мач.

6. При преждевременно прекратяване на играта поради непредвидени обстоятелства организаторите на играта не дължат никакво обезщетение на участниците в нея.

7. Играта не подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности.

8. Участието на един потребител с два или повече профила не е позволено!

9. Администраторите си запазват правото да изтрият акаунтите на тези потребители, които играят с няколко акаунта, както и на тези потребители, за които се определи, че играят некоректно и неспортсменски.

10. Организатора не носи отговорност или обезщетение, ако потребителското име и парола за достъп се използват неправомерно от друго лице.

11. След изиграване на всички мачове, включени в класирането, ако победителят/победителите в съответното класиране, има/т равен сбор точки с един или повече други играчи, печелившият ще бъде определен чрез томбола. Тегленето на печелившият ще се извърши в присъствието на тричленно жури от Инвестор.БГ АД .

12. Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой и/или друга награда. Предоставяне (прехвърляне) на наградата на трети лица не е разрешено.

13. Участвайки в играта, всеки потребител се съгласява с Общите условия на играта.

Класиране

Класирането в играта  се извършва според спечелените от прогнозите точки. Всеки регистриран играч участва в генералното класиране.

Генералното класиране включва всички срещи от Европейското първенство. Надпреварата започва на 11 юни и завършва на 11 юли 2021 година.

Награда

Победителят (този, който е събрал най-много точки за целия период на играта ) ще бъде обявен на 12 юли 2021 година ( след края на Европейското първенство).

Наградата на играта „Прогнозирай резултатите - Европейско първенство по футбол 2020“ е телевизор, Производител: LG, Модел: 60UM7100PLB, 60'' (152 cm), осигурена от Инвестор.БГ АД.

Начин за получаване на наградите

Организаторът на играта ще се свърже с печелившия участник по имейл, с който се е регистрирал в Gol.bg, в срок до 5 (пет) дни, считано от 12.07.2021 г. При невъзможност за установяване на контакт с печелившият в рамките на 5 работни дни след официалното му обявяване на сайта, или ако той не потърси наградата си, след като е получил e-mail, Gol.bg си запазва правото да награди следващия участник с най-много точки в генералното класиране.

Печелившия участник ще трябва да подпише обратна разписка и/или товарителница, с оглед доказване на обстоятелството, че е получил наградата. Възможно е куриерът да поиска документ за удостоверяване самоличността на печелившия. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си и/или да разпише обратната разписка/товарителницата, както и ако същият не потърси наградата си в срок от 5 (пет) дни, то той губи правото си върху наградата, а същата не се предоставя.

Получаването на наградата от печеливш участник се извършва чрез изпращането й на посочен от него адрес на територията на Република България, чрез куриерска фирма „Интерлогистика“ за сметка на „Инвестрор.БГ” АД.
За всеки мач може да се дава прогноза с точен резултат. При познат знак (1 х 2) се печелят 3 точки, при познат точен резултат – 7 точки.