Треньорът на Валенсия - Марселино, е уверен, че испанският отбор може да навакса дефицита от 1:3 от първия полуфинал на Лига Европа срещу Арсенал в Лондон.

Клубът от Ла Лига поведе на "Емиратс", но допусна пълен обрат, като третото попадение за лондончани на Пиер-Емерик Обамеянг дойде в последната минута.

"Не мисля, че заслужавахме да загубим с такава разлика. Арсенал беше много ефективен. Надявам се в реванша ние да имаме повече късмет. До 90-ата минута резултатът беше доста добър, не перфектен, но след една единична акция се стигна до 3:1, което си поставя в по-трудна ситуация. 

В много фази на играта имахме контрола и успявахме са удържим Арсенал. От това, което видях от пейката, ни смятам, че съперникът ни затрудни особено. Адаптирахме се добре към играта им. Вкарахме гол на чужд терен и на "Местая" можем да ги нараним. Нищо не е решено и съм уверен, че пред нашите фенове ще направим живота на Арсенал труден. Убеден съм, че можем да стигнем до финала. Нищо не е загубено, но трябва да повярваме в себе си, че можем да отстраним съперника", каза Марселино.