Пабло Мачин ще даде почивка на някои от основните футболисти във водения от него Еспаньол, съобщава Мундо Депортиво. Старши треньорът на каталунците отново ще направи ротации в състава за предстоящия мач от груповата фаза на Лига Европа у дома срещу Лудогорец Разград в четвъртък.

На първо място в плановете за седмицата на Пабло Мачин е двубоят от Примера дивисион на Еспаньол срещу Атлетико в Мадрид от испанското първенство в неделя. Бернардо, Давид Лопес, Марк Рока и Ферейра няма да бъдат в тима на "синьо-белите" за утрешната среща с българския шампион.

Във вторник вечерта Ферейра тренира нормално заедно със своите съотборници, въпреки че беше ударен по време на двубоя с Валенсия от шампионата миналата събота. Валенсия победи с 2:1 в Барселона и Еспаньол остава на 19-то място в класирането в Примера дивисион.

Крилото Хавиер Пуадо и защитникът Фернандо Калеро са напълно възстановени от контузии и вероятно ще бъдат в състава на "синьо-белите" за мача с тима от Разград.

Лудогорец е на второ място в класирането с 6 точки в група "Н" от Лига Европа, докато Еспаньол е лидер с точка повече след изиграване на половината от мачовете.