Шарл Льоклер и Себастиан Фетел са изчистили нещата помежду си след драмата с отборните заповеди в Русия, обяви младият пилот на Скудерията. 

В Сочи Скудерията направи всичко възможно да загуби, докато се опитваше да балансира нещата между двамата си пилоти, което в крайна сметка се и случи след повредата и отпадането на Фетел. 

Според Льоклер обаче, вече всичко е забравено, като и той, и Себ са разговаряли с боса Матиа Биното и преди Гран При на Япония този уикенд вече всичко е наред. 

„По време на състезанието се получиха някакви недоразумения, но след като обсъдихме нещата вече всичко е ясно. Отстрани изглеждаше, че е станал голям проблем, което обаче не бе така” заяви Льоклер. 

Запитан кое точно не е било ясно, той отговори: „От началото на сезона е ясно, че трябва да спазваме отборните заповеди. Ясно е, че ситуацията не бе напълно ясна за нас на старта на надпреварата. Говорихме по въпроса и сме сигурни, че подобно нещо повече няма да се случи”. 

Фетел също се съгласи, макар и да бе доста уклончив в отговора си, както и се очакваше. „Можехме да направим някои неща по-добре, но проблеми вече няма. Няма от какво да се притеснявам”.