Треньорът на Левски Петър Хубчев говори преди утрешния мач срещу АЕК (Ларнака) от втория квалификационен кръг за Лига Европа: 

"Това, което знаем за отбора на АЕК, е, че наличието на толкова много испанци, предразполага към определен стил. Отбор, който е дисциплиниран и играе футбол. Очаква ни много тежък мач, като прибавим климатичните условия. Наистина правилно сте разбрали, че буквално преди да се качим в автобуса ми бе съобщено, че Найденов има вирус".

"В последните дни хората в клуба направиха всичко възможно да направим тези два трансфера. Пристигнала е жълтата карта на Насиро Мохамед и той ще може да играе утре. Другият е в София. Щом футболистите са в Левски, значи тях сме искали от целия треньорски щаб. Нямам колебания за състава в утрешния ден, но нека мине днешната тренировка".

"Не смятам, че някой от отборите има предимство. Това, че първенството при нас е почнало не е плюс за нас. Мога да кажа, че тук температурите и въздухът са в тяхна полза. Най-хубавото при трансфера на Мохамед, е че идва от първенство, което е почнало преди време. Той е подготвен за 90 минути. В събота му гледахме мача от шведското първенство, но той игра на позиция, която не го бяхме виждали преди това".

Станислав Костов има проблеми от месеци. Той стиска зъби и дава всичко от себе си. Статистиката малко интересува футболистите и треньорите. Едва ли това ще ни притесни. Всяка традиция е за това, за да се нарушава. Със сигурност Манзурек и Алар не са готови за 90 минути. Тренират усилено и вярвам, че ще дадат всичко от себе си. С който и противник да играем, за мен фаворит са нашите футболисти. Уважаваме всички противници".