Нов голям скандал е на път да изостри обстановката в БФС! В публичното пространство се появи документ от последния Изпълком, на който оставката на Борислав Михайлов е приета, а на негово място застава Михаил Касабов.

Той е подписан и от вицепрезидента Йордан Лечков, но той обяви че подписът му е фалшифициран. Интересното е, че Спас Русев не се е подписал, тъй като си тръгна по-рано. В документа липсва името на Кирил Домусчиев, който не присъства. 

"Подписвал съм единствено протокол за присъствие. Давам ви и жокер – проверете какъв е бил дневният ред на въпросния Изпълком на Българския футболен съюз, какви точки са обсъждани на него. Обадете се в пресдирекцията или в деловодството на БФС, нека те ви дадат тези отговори. Повече не искам да говоря, изчаквам. Все пак съм подал жалба в съда, нека дадем време да отсъди кое е правилното", заяви Лечков пред Спортал.

Попитан на въпрос дали е подписвал документ, че Михаил Касабов става президент на БФС, той отговори: "Няма такова нещо. Става въпрос за грандиозна измама. За какво говоря толкова време? Казах ви, вижте дневния ред на Изпълкома, устава. Не искам да говоря кой може да е направил това. Подал съм жалба и чакаме решението на съда", добави Лечков.