Треньорът на Берое Петър Хубчев има сериозни кадрови проблеми преди домакинството на Левски. Срещата е в събота от 15.15 часа в Стара Загора.

Хубчев няма да може да разчита на Костадин Стоянов, Амир Саюд, Георги Костадинов и Владимир Зафиров, които са контузени. Веселин Пенев пък е наказан за една среща заради натрупани жълти картони и също пропуска мача.

В същото време кондиционният треньор на Берое Пламен Липенски сподели очакванията си за предстоящия шампионатен мач със "сините". "От такъв мач всичко може да се очаква, но вярвам искрено да се получи един красив двубой".

"Левски е един голям дразнител за нас. В последните си три мача имат три победи и са много мотивиран и амбициран отбор. Имат и няколко промени в схемата на игра. Но ние си гледаме нашата работа и желаем не по-малкотрите точки от тях".

"Нищо не ни притеснява. Времето е хубаво. Състезателите са налице. Има голяма мотивация и желание за победа у всички нас", коментира Липенски пред клубния сайт. Треньорът очаква подкрепа от старозагорската публика.

"Винаги, дори не дванайсти, дори десети и единайсти играч е нашата публика. Видяхте как на последния мач с Локомотив ни подкрепяха от първата до последната минута. Действително за този двубой очакваме повече публика", каза още Липенски.