Уест Хям постигна впечатляваща победа с 4:1 при гостуването си на Хъдърсфийлд и продължи с възхода си във Висшата лига. Марко Арнаутович бе над всички, като се разписа веднъж и бе замесен и в останалите три попадения. 

Идването на Дейвид Мойс определено дава резултат и Чуковете имат само едно поражение в последните си 8 мача, като с 25 точки се изкачиха на 11-о място, на 5 от опасната зона. Това бе успех №200 на това ниво за шотландския специалист. 

Марк Нобъл откри за лондончани в 25-ата минута, макар и след огромен гаф на домакините, чийто вратар Льосл опита подаване към защитника Джо Лоли, който обаче загуби от Арнаутович, който намери халфа, който реализира. 

Все пак Лоли изравни със страхотен изстрел в 40-ата минута, но 11 секунди след подновяването на играта Арнаутович с отлично отиграване изпревари Томи Смит и вкара, за да върне аванса. 

След това на сцената изледе Мануел Лансини, който се разписа на два пъти и реши всичко. В 56-ата минута той вкара с хубав удар изведен от Арнаутович, който участва и в следващото попадение в 61-ата, когато аржентинецът завърши контрата с мощен шут.