В Уест Бромич Албиън явно не са особено притеснени, че тимът е на последно място в класирането на Висшата лига и са сериозно застрашени от изпадане. 

Четирима играчи на тима са се проявили по време на лагера на отбора в Барселона по-рано тази седмица, когато са нарушили клубните разпоредби, излезли са да пият и са откраднали такси. 

Става дума за някои от най-опитните играчи като Джони Еванс, Гарет Бари, Джейк Ливърмор и Боаз Майхил, които са били разпитани и от полицията и излязоха с официално извинение, което обаче със сигурност не радва феновете. 

„Бихме искали да се извиним на своите съотборници, треньора, клуба и най-вече на феновете за тези събития. Считаме, че е важно да се знае, чие ние сме играчите замесени в инцидента в Испания и разбираме, че сме нарушили стандартите за професионализъм и ще съдействаме напълно за разследването на клуба“ се казва в официалното съобщение. 

От полицията в Барселона разкриха, че в сряда вечера, след като били на вечеря в местен ресторант и гледали двубоите от Шампианската лига, четиримата решили да си допият някъде другаде, излезли без позволение и взели такси до центъра, където обаче всичко било затворено, така че тръгнали към заведение за бързо хранене на летището. 

По неизяснени засега причини обаче, в един момент шофьорът излязъл от колата, а футболистите отпрашили с нея. Няколко часа по-късно се прибрали в хотела и я паркирали отпред, след което автомобилът е бил върнат на собственика, а те са разпитани и разследването продължава.