Полузащитникът на Уест Хям Карлос Санчес ще трябва да се подложи на операция на коляното заради контузия, която получи по време на мача с Макълсфилд Таун за Купата на Лигата миналия месец.

Колумбиецът Санчес, който пристигна през лятото от италианския Фиорентина, игра една 9 минути при успеха с 8:0 над тима от четвъртото ниво на английския футбол и трябваше да бъде заменен.

"Карлос трябваше да изчака малко над две седмици, за да се подложи на операцията, която е необходима, заяви мениджърът на Чуковете Мануел Пелегрини на пресконференция преди срещата с Брайтън от Висшата лига.

"Проблемът е с връзките на коляното. Така че операцията е наложителна, за да се реши този казус и той да се върне на терена.

Хавиер Ернандес-Чичарито поднови тренировки, след като преодоля криза от възпаление на жлеза, но има голяма въпросителна дали ще попадне в групата за мача.

Уест Хям е на 14-о място в класирането, като след слабия си старт, в последните три мача събраха 7 точки. И отиват към мача с Брайтън след успех с 3:1 над Манчестър Юнайтед.

"Брайтън е силен отбор, солиден. Имат един и същи мениджър вече няколко сезона. Това е фактор, който не бива да се пренебрегва. Очакваме труден мач, каквато е настройката ни за всяка една среща тук, заяви Пелегрини. Брайтън също победи Манчестър Юнайтед, така че сме напълно наясно за спецификата на предстоящата среща".