Иняки Уилямс вкара и двата гола за победата на Атлетик Билбао над Севиля с 2:0 и така баските продължиха с подобрението в резултатите. 

Това бе 5-ият им пореден мач без загуба в испанското първенство, всичките след идването на Гайска Гаритано и в резултат тимът вече има 22 точки, като е с 3 над опасната зона. 

Големият герой в сблъсъка бе именно централния нападател, който вкара в 22-ата и 83-ата минута, като второто му попадение бе наистина феноменално. 

Уилямс овляда в своята половина, обърна се, набра скорост и реализира с прецизен изстрел, като попадението му бе сравнено с голове на Анри, Феномена Роналдо и Уеа. 

Испанските медии изчислиха, че рейдът му е бил от 55 метра, като това със сигурност ще остане като един от головете на сезона. 

Най-интересното е, че нападателят не бе вкарвал на „Сан Мамес“ повече от 2 години и 1 месец или в 41 мача, но сега го направи и осигури ценния триумф. 

Това бе трети пореден мач без победа за Севиля, като тимът остава с 33 точки, вече с 5 зад втория Атлетико Мадрид и на цели 10 от лидера Барселона.