Капитанът на Интер Мауро Икарди призна, че не знае какво ще бъде бъдещето му. Аржентинският нападател е желан от Манчестър Юнайтед, Челси и Реал Мадрид и може да напусне „нерадзурите“, ако тимът му не се класира за Шампионската лига догодина.

„Щастлив съм, че вкарах 100 гола за Интер в Серия А и записах името си в историята. Това е постижение, за което никога не съм си и мечтал. Не е лесно да постигнеш такава статистика в Италия, така че искам да благодаря на съотборниците си.

Този сезон нещата не вървят много добре за нас, но сме оптимисти, че ще се класираме за Шампионската лига. Вярвам, че Интер ще се върне там, където му е мястото. Винаги е хубаво когато чуваш, че големите клубове се интересуват от теб, но не знам какво ще стане. Интер винаги е бил моят отбор.

Когато бях малък играх с Интер на Плейстейшъна. Ето защо се наслаждавам на този клуб. Чувам слухове за Реал и Челси, но съм концентриран изцяло около играта си. Искам да помогна на Интер. Няма как да предвидя бъдещето, така че се наслаждавам на настоящето“, каза Икарди.