Карлос Тевес смята, че феновете на Интер ще се влюбят в новото попълнение на тима Лаутаро Мартинес. Според бившия национал неговият сънародник му напомня много на самия него.

Интер плати 25 млн. евро за 20-годишния нападател, който идва на „Сан Сиро“ с репутацията на истински голмайстор. Мартинес наниза 17 гола в 25 мача за Расинг през миналия сезон и бе в разширения състав на Аржентина за Световното първенство.

„Какъв играч е той ли? Той е гладен, безмилостен и много технически надарен. Напомня ми на мен преди няколко години. От младите аржентински футболисти  той със сигурност е най-добрият и то с много. И по-хубавото е, че ще става още по-добър. Феновете на Интер ще се влюбят в него“, каза Карлос Тевес.

„Надявах се да играя на Световното. Поради тази причина се върнах от Китай в Бока Хуниорс, но получих мускулна контузия и осъзнах, че няма да успея. Имам чувството, че колкото по-възрастен ставаш, толкова по-бавно се възстановяваш. Но няма как всички да отидем на Световното. Вижте какво стана с Икарди. Мауро е топ нападател, но конкуренцията е огромна. Дибала и Игуаин няма как да бъдат оставени. Очаквам велики неща от тях на Световното първенство“, допълни Тевес.