Новото попълнение на Интер Раджа Наинголан разкри, че сред причините да премине на „Сан Сиро“ е защото в Милано ще се чувства важен. Халфът бе представен като играч на Интер, а „нерадзурите“ платиха 24 млн. евро и дадоха Николо Дзаниоло и Давиде Сантон на Рома.

„Не очаквах толкова топло посрещане. Щастлив съм, но зависи от мен да задържа аплодисментите. Разбира се, отношението на феновете е много важно, това показва, че има ентусиазъм. Аз също съм доволен, надявам се заедно да постигнем добри неща.

Най-добрият сезон в кариерата ми беше с треньор Лучано Спалети. Надявам се това да се повтори. Аз съм на негово разположение и съм щастлив, че ще работя отново с него. Но най-важното е, че чувствам доверието на всички тук, включително на треньора и на Хавиер Санети. Те ме накараха да се чувствам важен, нещо което изгубих в Рома.

Изборът ми беше ясен, въпреки че няма как да забравиш миналото. Щастлив съм и съм готов за новото предизвикателство. Все още не познавам добре феновете, но след това посрещане мога да им обещая, че ще дам всичко от себе си да направим един страхотен сезон и да се представим добре в Шампионската лига. Интер трябва да бъде отново сред важните отбори в Европа“, каза Наинголан.