Интер и Аталанта врътнаха много скучно реми 0:0 на "Джузепе Меаца" в среща от 31-ия кръг на Серия "А".

Напълно според очкаванията мачът бе доста тежък. В крайна сметка домакините не успяха да стигнат до победата, макар че имаха няколко добри шанса да го сторят.

След този мач Интер е 3-и в класирането с актив от 57 спечелени точки, а отборът на Аталанта е на 5-ата позиция с 52 пункта.


Срещата започна с добро темпо през първите минути, а първото по-добро положение в мача бе в 9-ата минута.

Весино стреля доста коварно и се виждаше как след неговия удар топката ще попадне в мрежата, но Голини я изби над напречната греда и в крайна сметка предотврати попадение във вратата си.

В 25-ата минута домакините получиха тежък удар, след като Брозович се контузи и се наложи Наинголан да влезе на неговото място.

Пет минути след това Икарди трябваше да вкара за Интер, но не успя да стреля навреме и в крайна сметка на позиция около точката на дузпата позволи на Голини да блокира топката и в крайна сметка да се справи с опасността.

До почивката не се стигна до нищо друго интересно.

Второто полувреме започна скучновато и нищо не се случи през първите минути от него.

Като цяло битката се водеше предимно около централния кръг и положенията пред двете врати на практика липсваха.

В 72-ата минута Голини трябваше да се намесва и да спасява топката с крак след удар на Наинголан и в крайна сметка за пореден път бе блестящ. 

До самия край нямаше повече голове.

Интер - Аталанта 0:0

Интер: Ханданович, Шкриняр, Миранда, Д'Амброзио, Асамоа, Брозович (23 - Наинголан), Галярдини (66 - Валеро), Весино, Политано (77 - Кейта), Перишич, Икарди

Аталанта: Голини, Джимсити, Манчини, Паломино (62 - Масиело), де Рон, Фрелер, Хатебоер, Кастане, Пашалич (74 - Бароу), Гомес, Иличич