Галерия

Кристиано Роналдо е влязъл в ролята на преводач на Лео Меси и Неймар по време на церемонията по връчването на Златната топка.

Оказа се, че двете звезди не знаят бъкел английски, но са взели мерки. Португалският национал лично им преподава уроци, като първият беше озаглавен: "Кристиано е най-добрият". Изглежда Меси е взел учението на сериозно, защото се опитва да прочете какво пише на дъската. Не така обаче стоят нещата при Неймар. Вместо да попива нови знания, бразилецът си прави балончета с дъвка и замеря преподавателя Роналдо с ракети от хартия. Всичко това, разбира се, е изобразено в една от новите карикатури на художника от Goal.com Омар Момани.

Той не е подминал още интереса на Карло Анчелоти към Гонзало Игуаин, който породи силна завист у Роберт Левандовски, още – отличната форма, в която се намира звездата на Наполи, показал е каква тактика ще използва новият треньор на Рома Лучано Спалети за гостуването на Ювентус, разкрил е и вандалът, който надраска на статуята на Роналдо "Лео Меси".

Вижте тук още забавни карикатури на Омар Момани:

Как Роналдо разцелува краката на Меси

Как Меси се изплези в лицето на Роналдо 

Цял свят се смее на Реал за резила в "Ел Класико"

Ревнивият Жозе се побърка от сватбата на Ева

Специалния "мъченик" Жозе

Защо Роналдо не обича Меси?

Ето подлата кражба на Педро

Как от клечко Роналдо стана плейбой?

Киелини и Евра дебнат Суарес от засада