Баудевайн „Боло“ Зенден е полуфиналист веднъж на Световно и два пъти на Европейско първенство по футбол с националния отбор на Холандия между 1998 и 2004 година. Той печели трофеи и с почти всичките си клубни отбори, които не са никак случайни.

Шампион и носител на Купата и Суперкупата на родината си с ПСВ Айндховен, шампион на Испания с „Барселона“, носител на Купата на лигата на Англия с „Мидълзбро“, печели и Суперкупата на Европа с „Ливърпул“. Бил е част още от „Челси“, „Олимпик“ Марсилия и „Съндърланд“. След като окачва бутонките Зенден е помощник на мениджъра Рафаел Бенитез в „Челси“, а от 2013 г. насам е в треньорския екип, подготвящ талантите в ПСВ.

Той се снима с екип на „Драконите“ и им пожела успех в новия сезон в Първа лига. Връзката с бившия холандски национал направи Кирил Евтимов. Благодарение на бургазлията фенове на „Дунав“ са вече Патрис Локо, Венсан Герен, Томас Бролин и други от популярните звезди на футбола, тениса и баскетбола, с които има контакти.

Придобилият известност и като „Човека в кадър“ бургазлия бе на посещение в „Ниската земя“ и не пропусна разшири кръга на популярните личности, пред които с охота представя България само в положителна светлина, въпреки трудните години пред родния футбол напоследък.

Златан Ибрахимович, Робер Пирес, Джон Тери, Рууд ван Нистелрой, Нуно Гомеш, Давид Луиз, Людовик Жули са само част от звездните приятели на Евтимов. Той държи на русенския отбор, тъй като съпругата му е от крайдунавския град, приятел е с треньора Малин Орачев, с бранителя Петър Патев и членът на УС на клуба Ивайло Петков.

Разказите му за „Дунав“, който стигна от аматьорите до участие в евротурнирите само за 3 години, трогнали Зенден, който им пожелал наред с утвърждаването в родния елит и ново участие в евротурнирите скоро.

Както при последните си срещи със звезди от такъв калибър, Кирил и този път не пропусна да зарадва бившия холандски национал с бутилки марково българско вино.