Кое е общото между Валери Божинов и Григор Димитров? И двамата бяха сочени за огромни таланти в началото на своите кариери, карайки всички българи да изпитват чувство за гордост.

Кариерата на головия хищник не се разви по най-добрия начин, защото вместо да продължава да къса мрежи за Ювентус или Манчестър Сити, той носи екипа на Риека. Гришо пък все още не може да достигне финал в турнирите от Големия Шлем, където започна да записва и някои срамни ранни отпадания.

През последните дни двамата български спортисти могат да се похвалят и с това, че отдъхват в компанията на своите половинки. Нещо повече - палавите действия на българите не останаха незабелязани от обективите на папараците. 

Само няколко дни след като Гришо бе хванат да мие дупето на Никол Шерцингер с маркуч, Валери Божинов и неговата изгора Биляна Дол споделиха снимки от плаж "Лидо" в Опатия. Биляна споделя, че снайперистът в пеналта е награбил дупето й точно така, както го направи и хасковлията преди няколко дни с неустоимата си кака.