Галерия

Името на Джени Суши нашумя в България покрай скандала с Кубрат Пулев.

Тя заведе дело срещу българската звезда в бокса заради внезапната целувка на Кобрата веднага след трудната му победа над румънеца Богдан Дину в Калифорния.

Спортният лиценз на софиянеца за САЩ е временно замразен, като Пулев ще даде показания на 14 май. Но коя всъщност е Джени Суши? Това е прозвище, истинското й име е Дженифър Равало.

Тя е на 42 години, висока е малко над 170 см, тежи 64 кг. Води се за един от най-известните репортери отвъд океана и е популярна като кралицата на голото суши.

Четете всичко по темата тук.

Голото суши е известно и като боди суши. Това е японска практика за серивиране на суши върху голо женско или мъжко тяло. Датира от периода на самураите в Япония и се явява субкултура на геишите и е било използвано най-вече при отпразнуване на победа след битка.

В традиционното голо суши, моделът по-никакъв начин не трябва да участва в разговори с гостите. Самото суши се поставя на места предварително подготвени, така че да няма контакт между сушито, рибата и модела.

Гостите на подобно парти не трябва по никакъв начин да взимат с ръце или с уста сушито от модела, а с клечките предназначени за това. По никакъв начин не бива да се виждат гърдите на модела или да се използват непристойни думи срещу него.

Сервирало се е за най-изтъкнатите самураи. 

 

Вижте коя е Джени Суши в нашата галерия