Още по темата

 

Скандалната книга на бившата проститутка Хелън Ууд беше спряна само дни преди официалното й представяне в петък, обяви „Сън“. Причината са заплахи със съдебни дела от страна на популярен актьор.

Биографията „Мъжки свят“, в която се разказват и отношенията на 32-годишната Ууд с Уейн Руни, е спряна от издателите, които са получили заплахи от адвокатите на филмовата звезда. Затова представянето на книгата се отлага с една седмица.

Причината е, че името и пасажите с актьора и сеансите им в Ирландия трябва да се премахнат. Това обаче се отнася само за британското издание, докато американското ще бъде пълно и там нищо няма да бъде спестено. Причината е, че в Англия има закон, защитаващ анонимността.

В книгата си бившата проститутка разкрива и за посещенията си срещу заплащане в дома на Руни, друг играч на Манчестър Юнайтед, известен британски боксьор, реалити звезда и семеен актьор. Хелън Ууд планира да използва приходите от книгата си, за да покрие разходите по делото си срещу филмовата звезда, която бави излизането на пазара на изданието.

„Тя е бясна! Според нея той все едно си купува правосъдието, а съдът се произнася в полза на богатите и известните. Хелън обмисля как да направи публично името на актьора, който се прави на добър съпруг и баща, но всъщност е двуличник“, коментира издателят на Хелън Ууд.