<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BDj8TqwyxPs" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Камата преведе това, което е написал и на испански в своя профил в голямата социална мрежа, а постът бе гарниран с колаж от въпросните два мача, както и светлинното табло на "Васил Левски".

Легендата на българския футбол и ЦСКА Христо Стоичков за пореден път се изгаври с Левски. Този път Камата го направи по повод 30 години от незабравимото за "червените" 5:0 над "сините".

Както е известно, в този мач Стоичков набутва четири гола във вратата на Левски и то в рамките на само 27 минути. 

Тон за победата тогава дава централният защитник Трифон Иванов, след което Христо Стоичков изригва с четири безответни попадения. В чест на четирите си отбелязани гола Стоичков излиза в следващото вечно дерби с фланелката с № 4 на гърба си.

Ето какво написа Стоичков в профила си в Instagram: 

 „Благодаря ви, мои клиенти, че направихте щастливи много хора. Тези четири гола са част от Златната обувка”

Ицо преведе това, което е написал и на испански в своя профил в голямата социална мрежа, а постът бе гарниран с колаж от въпросните два мача, както и светлинното табло на "Васил Левски".