Галерия

Звездите на ПСЖ Неймар и Килиан Мбапе се развихриха. Двамата купонясваха с цял куп моделки в Париж. Купонът бе в събота през нощта, часове след победата над "Бордо" с 1:0. Гола вкара Неймар. Няколко часа след успеха бразилецът и младокът взеха участие в парти във френската столица. То бе по повод рождения ден на модела Синди Бруна.

Сред гостите освен двамата футболни звезди бяха много колежки на манекенката. Всички те са в Париж заради Седмицата на модата. По този начин по повод 25-ия рожден ден на Бруна Неймар и Мбапе се наслаждаваха на компанията на някои от най-красивите жени в света. Купонът бе в хотел Lutetia, разположен в квартал Сен Жермен-де-Пре.

Вижте секси снимки на Синди Бруна

Присъствието на играчите на тържеството се обяснява с факта, че съотборникът им Марко Верати има връзка с рожденичката Синди, пише "България днес". Самата тя придружи италианеца на партито за рождения ден на Неймар преди време.

Бруна е сред най-котираните моделки в момента. Тя е сред ангелите на "Виктория Сикрет" и е лице на Келвин Клайн и Армани.