Голо българско дупе за Меси! Най-провокативната родна плеймейтка Лиана Николова се съблече на стадиона по време на мач на "Барселона", пише в-к "България днес".

Дългокраката мацка хвърли в екстаз всичко живо по трибуните на най-големия стадион в Европа "Камп Ноу". Минути преди началото на мача между "Барселона" и "Хетафе" Лиана направи най-щурото нещо в живота си. Тя събу дънките си и остана само по прозрачни гащички, които не скриха абсолютно нищо от задните й части.

Българката успя да мотивира до краен предел Меси и останалите му съотборници по време на загрявката преди двубоя. Впоследствие любимците й победиха с 2:1. Суперзвездата на "Барселона" се отчете с асистенция. На трибуните на стадиона имаше 81 хиляди души, които видяха апетитния задник на българката.

Вижте галерия на сексапилната Лиана

Лиана е луда фенка на отбора. Самата тя също е спортистка и в продължение на 10 години играе волейбол. След това решава да прекрати кариерата си и става един от най-скандалните модели на "Плейбой" у нас.

Иначе 20-годишната палавница следва журналистика в НБУ. "За мен не съществува нещо неприлично", признава самата Лиана. Тя не за първи път има подобни прояви на ексхибиционизъм. Неотдавна плеймейтката втрещи минувачи, като се разходи абсолютно гола по столичния булевард "Витоша".