Адвокатът на Кристиано Роналдо – Питър Кристиансен, е категоричен, че документите за изнасилване на петкратния носител на Златната топка срещу Катрин Майорга са фалшиви.

Драмата със звезда на Ювентус продължава с пълна сила, след като полицията в Лас Вегас възобнови дело от 2009 г.

Причината е, че американският модел отново предяви претенции към португалския ас. В делото юристите на Майорга ще използват като доказателство споразумение между двете страни.

От него се вижда, че Роналдо е платил 375 000 долара на красавицата да мълчи и подписът му излезе наяве. Според Кристиансен обаче всичко е фалшиво.

"Тези документи са пълна измислица. Това е планирано действие за дискредитиране на клиента ми. Всичко е изградено върху откраднати и лесно манипулирани цифрови документи. Към 2015 г. десетки юридически лица, включително адвокатски кантори, бяха атакувани в различни части на Европа. Електронните им данни бяха откраднати от киберпрестъпници", заяви Кристиансен.

"После хакерите продаваха безотговорно тези информации. Още веднъж ще кажа – позицията на Роналдо остава същата. Случилото се през 2009 г. в Лас Вегас е било по взаимно съгласие", добави адвокатът на звездата.