Френската легенда Зинедин Зидан изненадващо се завърна в Реал Мадрид! Новината обиколи световния обмен буквално за няколко минути. Но с нея започнаха и въпросите. "Защо реши да се върне", "Защо въобще напусна", "Как го е накарал Флорентино Перес отново да поеме отбора?" и т.н.

Отговорите са общи – напускането на Кристиано Роналдо, което със сигурност щеше да се отрази на имиджа на французина. Изпита го Юлен Лопетеги. И, разбира се, обещания за големи трансфери през лятото. Спряганите имена са на Еден Азар, Килиан Мбапе, Неймар и др.

Но какво ще е бъдещето на трима от футболистите на Реал, които се намират в деликатни ситуации? Говорим за Марсело, Иско и Гарет Бейл. Според A Bola бразилецът ще остане в Мадрид.

В хода на преговорите между френската легенда и президентът на "кралете" Флорентино Перес, Зизу настоял бразилският национал да не бъде продаван. Левият бранител е добре запознат със ситуацията, но се очаква в скоро време да проведе разговор на четири очи със Зидан.

Името на Марсело е свързвано с италианския хегемон Ювентус, където играе близкият му приятел Кристиано Роналдо. По-рано даже се появиха информации, че латиносът се е разбрал за личните си условия с "бианконерите" и годишната му заплата ще е 12 млн. евро.

Марсело играе за Реал от 2007 г. При Сантяго Солари обаче изгуби титулярното си място за сметка на 22-годишния юноша на клуба Серхио Регилон. Справка на Gol.bg показа, че той е започвал титуляр в 11 от 32 мача, а в 17 от тях въобще не е играл. В тази бройка влизат и 7 срещи, в които беше контузен.

В подобна ситуация изпадна и Иско, който беше тотално зачеркнат и в последните два двубоя даже не попадаше в групата. При аржентинеца, 26-годишният халф беше титуляр в едва 5 мача.

Интересно ще и бъдещето на Гарет Бейл. При Зидан той не беше сред основните футболисти и след финала в Шампионска лига срещу Ливърпул (3:1) публично заяви, че иска да напусне. Оставката на французина и продажбата на Роналдо в Юве обаче накараха уелсеца да размисли.

Но Бейл продължава да не успява да се превърне във фундаментална фигура за Реал и в 39 мача във всички турнири има 13 гола. Съчетано с непрестанните му контузии и завръщането на Зизу, е вероятно крилото да бъде продадено през лятото. Името му е свързвано с Манчестър Юнайтед, който може да задоволи високите му финансови претенции.