Точно преди седмица италианският хегемон Ювентус за първи път в славната си история заличи пасив 0:2 след първия мач и се класира напред.

И логично, емоциите от победата с 3:0 над Атлетико Мадрид в 1/8-финалния сблъсък от Шампионска лига между двата отбора не стихват.

Овациите на реванша в Торино обра обичайният заподозрян Кристиано Роналдо. Петкратният носител на Златната топка наниза хеттрик във вратата на испанците и едва за няколко месеца записа името си в "черно-бялата" история със златни букви.

От Юве все още са в еуфория от знаменития успех, което ясно си личи в социалните мрежи. Клубът пусна кратко, но надъхващо видео от трите гола на Роналдо срещу Атлетико.

Припомняме, че на 1/4-финалите италианският хегемон ще се изправи срещу Аякс. Първият мач е на 10 април, ответният 6 дни по-късно. Победителят от двойката ще играе с Тотнъм или Манчестър Сити.

Има вероятност Кристиано да пропусне гостуването в Холандия, като УЕФА ще вземе решение на 21 март. Причината е жестът му след елиминирането на Атлетико.